VEILIGER DAN OOIT -
DE NIEUWE FUSO CANTER
FUSO DEALS
Ontdek hier de meest gevraagde opbouwcombinaties van het Canter-gamma, samen met hun nettoprijzen.
DE CANTER.
Klaar voor elke uitdaging wanneer u hem ook maar nodig hebt.

DE CANTER.
KLAAR VOOR ELKE UITDAGING WANNEER U HEM OOK MAAR NODIG HEBT.

In stedelijke gebieden hebt u voor uw dagelijks werk veel meer nodig dan een lichte vrachtwagen. Daarvoor is een specialist nodig. Beter nog, een hele groep specialisten. Een team dat u werk uit handen neemt. Ook bij zwaar werk. En tijdens het rijden. Een team waarmee u altijd verder komt. Ook als het krap wordt. Of als er geen doorkomen aan lijkt te zijn. Een team waarop u niet alleen vandaag kunt vertrouwen. Maar ook in de toekomst.

 

Optimaal laadvermogen
OPTIMAAL LAADVERMOGEN

Werkpaard
Neemt u werk uit handen. Ook als het zwaar werk is.

Een draagvermogen van zes ton is geen loze belofte. De Canter 8,55 t heeft er in de praktijk geen enkele moeite mee en wordt daarbij dicht op de hielen gezeten door de Canter 7,49 t met een draagvermogen van 5 t. Beide modellen zijn bovendien uiterst wendbaar, omdat ze nu eenmaal lichter zijn dan hun concurrenten. Bij de Canter is het hoge draagvermogen echter niet het enige dat het werk lichter maakt. De lage instap vergemakkelijkt het vele in- en uitstappen, de nieuwe standaard DUONIC® 2.0 transmissie met dubbele koppeling zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden zonder vermogensverlies, terwijl de vele opbouwvarianten buitengewone flexibiliteit garanderen. Mocht het draagvermogen tot 6 t echter niet voldoende zijn, dan kan de Canter altijd nog een aanhangwagen met een maximaal aanhangwagengewicht van 3,5 t trekken. Lijkt het werk steeds zwaarder te worden? Niet voor een Canter.
Ongeëvenaarde wendbaarheid
ONGEËVENAARDE WENDBAARHEID

Stadveroveraar
U gaat steeds vooruit. Ook als het erg krap wordt

Moet uw bedrijf regelmatig in de stad goederen afleveren? Dan is de Canter 3,5 t de juiste keuze voor u. Met de kleinste draaicirkel in zijn klasse en een cabine van slechts 1,70 of 2 m breed komt u moeiteloos op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn. Daarbij hoeft u bovendien geen enkel compromis aan te gaan als het om comfort gaat. Alle leverbare cabines zijn ruim, terwijl de onafhankelijke wielophanging tegelijkertijd garant staat voor zowel aangename als dynamische rijervaringen. U zult merken dat de Canter net zo licht rijdt als een personenwagen. En met de langste opbouwlengte in het gehele segment biedt de Canter 3,5 t talrijke mogelijkheden voor individuele opbouw van de carrosserie. De stad ligt te wachten. De Canter is er klaar voor.
Functionele variabiliteit
FUNCTIONELE VARIABILITEIT

Alleskunner
Op alles voorbereid. Overal waar het erop aankomt

Sneeuw en ijs? Of zwaar terrein? Het is geen enkel probleem voor de Canter 4×4. Dankzij de vierwielaandrijving is hoge tractie zonder meer gegarandeerd. Niet alleen in de winter maar ook in de stad en op wegen waar klimvermogen wordt vereist. Daarvoor zorgt de inschakelbare vierwielaandrijving. Ook de operationele kosten zijn heel redelijk. Dankzij de uiterst efficiënte 3,0 liter motor is de Canter 6,5 t heel zuinig en voldoet hij bovendien aan de nieuwe emissienorm Euro VI. En omdat er juist bij publieke werken en in de land- en tuinbouw elk seizoen andere werkzaamheden moeten worden verricht, is de Canter perfect op alles voorbereid. Dankzij het robuuste ladderchassis voor veelzijdige opbouwoplossingen en het hoge laadvermogen. Daag hem uit.
Innovatief rendement
INNOVATIEF RENDEMENT

Alle drie de motorvarianten van de Canter voldoen aan de emissienorm Euro VI en rijden zeer zuinig. Het ECOFFICIENCY-pakket zorgt nu standaard voor uiterste milieuvriendelijkheid en optimale efficiëntie. Maar het is niet enkel van belang dat u met uw Canter tijdens het dagelijks gebruik bespaart – voor ons staat de Total Cost of Ownership centraal. Daarom bieden wij u een persoonlijk servicepakket aan, dat ook de financiering en de operationele kost zo voordelig mogelijk maakt.

FUSO – INTEGRAAL ONDERDEEL VAN DAIMLER TRUCKS

FUSO is meer dan een global player. FUSO is een wereldmerk. Het Japanse bedrijf, dat in 1932 werd opgericht, is tegenwoordig een van de grootste fabrikanten van bedrijfswagens in Azië, met vestigingen in 170 landen op vijf continenten, en een allesomvattend productportfolio. 

 

Als integraal onderdeel van Daimler Trucks profiteren Canter-klanten niet alleen van de decennialange ervaring van beide merken in de productie van bedrijfswagens, maar vooral van de connectie met het nauwe verkoop- en klantenservicenetwerk van Daimler. Uw FUSO of Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer advies.

 

DEALER ZOEKEN

Ons persportaal:

google-site-verification: googleaa95e034f47e9e40.html