FUSO Value Parts

Wanneer moet u compromissen sluiten wat betreft de kwaliteit en het prestatievermogen van reserveonderdelen die nodig hebt voor uw bedrijfsactiviteiten?
Het korte antwoord luidt: nooit! Met reserveonderdelen van FUSO Value Parts (FVP), het tweede merk van FUSO, krijgt u met uiterste precisie vervaardigde originele producten met FUSO-garantie tegen aanzienlijk voordeligere prijzen.
Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige reserveonderdelen tegen betaalbare prijzen, bent u bij FUSO Value Parts aan het juiste adres.

Met FUSO Value Parts bieden wij u een oplossing met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor FUSO Canter-voertuigen waarvan de garantietermijn verstreken is. Wij hebben een ruim assortiment aan onderdeelnummers, hoofdzakelijk voor Canter TB- en TD-modellen. Het assortiment omvat o.a. olie-, lucht- en brandstoffilters, ruitenwisserbladen, waterpompen, remmen, lampen en V-riemen, zodat u uw voertuig in onberispelijke staat kunt houden. Bovendien wordt de actuele productlijn binnenkort uitgebreid met extra reserveonderdelen.

 

FUSO Value Parts

Wij ondersteunen u met onze professionele service bij de inspectie van uw voertuig en selecteren op deskundige wijze de FUSO Value Parts die voor uw Canter het meest geschikt zijn. Daarbij gebruiken we uitsluitend high-end-uitrustingen en -systemen van FUSO die aan alle normen voldoen, zodat de veiligheid te allen tijde gewaarborgd blijft. Bekijk in deze catalogus gewoon eens of de door u gezochte onderdelen beschikbaar zijn. Meer informatie is te verkrijgen bij uw lokale FUSO-dealer.