Sorry. We hebben niets gevonden.

  • DE CANTER BLOG.
    KLAAR VOOR ENTERTAINMENT.

    Voertuig, technologie, mensen

logo

ERVARING.
DE GALOPVERHALEN.

  • All
  • Canteratwork
  • eCanter
  • FUSO

IN SERIE. FUSO VIERT PRODUCTIESTART VAN DE NEXT GENERATION eCANTER.

“Met deze dag schrijven we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Mitsubishi FUSO Truck Europe. Want vandaag begint de serieproductie van de Next Generation eCanter”, kondigde Arne Barden, CEO van Mitsubishi FUSO Truck Europe (MFTE), trots aan voor meer dan 100 gasten uit de politiek, het bedrijfsleven en de pers.

eCanter

IN FEITE – FUSO EUROPE EN DE CANTER IN DETAIL

Met FUSO Europe kregen het merk en de Canter ongeveer 20 jaar geleden een nieuwe verkooporganisatie in Duitsland als onderdeel van Daimler Trucks. Erk Roennefarth, nu Head of Marketing & Product Management Europe, werkt sindsdien bij het bedrijf – en weet het een en ander over exoten, pionierswerk en Canter-liefde.

FUSO

GROENE DUIMEN OMHOOG. DE FUSO CANTER OVERTUIGT DE LANDSCHAPSARCHITECTEN VAN SCHELLHEIMER GMBH.

Schellheimer Garten- und Landschaftsbau GmbH maakt de tuindromen van haar klanten waar. Voor transporttaken vertrouwen de professionals in de tuin- en landschapsarchitectuur op de FUSO Canter.

Canteratwork

DE TOEKOMST VANDAAG. EERSTE VOLLEDIGE ELEKTRISCHE eCANTERS VOOR LOGISTIEK DHL, DB SCHENKER, RHENUS EN DACHSER.

De eerste zuiver elektrisch aangedreven FUSO eCanter uit de serieproductie die in Europa op de weg komt, is nu in gebruik bij de logistieke giganten DHL, DB Schenker, Rhenus en Dachser.

Canteratwork
eCanter
FUSO

DUURZAAM BIERBLIKJE. DE FUSO eCANTER ALS SPECIALE TANKWAGEN VOOR HEINEKEN BROUWERS.

Een volledig elektrische FUSO eCanter met een speciale tankwagenopbouw levert emissievrij en geruisloos Heineken bier in Amsterdam.

Canteratwork
eCanter

LAATSTE KILOMETERS. POSTNL breidt EMISSIE-VRIJE STADSLOGISTIEK uit met FUSO eCANTER.

Met de volledig elektrische FUSO eCanter realiseert PostNL de ideale versie van binnenstedelijk distributievervoer – lokaal emissievrij en fluisterstil.

Canteratwork
eCanter

OPENBARE DIENSTEN. CONSTANCE’S TECHNISCHE OPERATIES VERTROUWEN OP DE FLEXIBELE FUSO CANTER.

De Technische Betriebe Konstanz (TBK) zorgt voor het onderhoud en de verzorging van de openbare ruimte in de stad. Het team van het gemeentebedrijf omvat ook verschillende FUSO Canters.

Canteratwork