Sorry. We hebben niets gevonden.

 • DE CANTER ONDERDELEN.
  KLAAR VOOR MERKKWALITEIT.

  Originele onderdelen, VALUE onderdelen, accessoires

logo

BETROUWBARE KWALITEIT. DE CANTER ONDERDELEN.

ONDERDELEN

 • HOGE NORMEN.
  DE ORIGINELE FUSO ONDERDELEN.

  FUSO originele onderdelen staan voor uitgebreide ontwikkelingservaring. Ze zijn nauwkeurig vervaardigd uit geselecteerde materialen en bovendien afgestemd op de eisen van alle voertuigfuncties. Het gebruik van FUSO Genuine Parts garandeert servicekwaliteit tot in het kleinste detail. Deze kwaliteit loont en draagt bij tot de veiligheid en zuinigheid van de Canter.

 • GUNSTIGE PRIJZEN.
  DE FUSO WAARDE ONDERDELEN.

  Met reserveonderdelen van FUSO Value Parts (FVP), FUSO’s tweede onderdelenmerk, krijgen klanten hoogwaardige originele producten met FUSO-garantie tegen aanzienlijk lagere prijzen. Dankzij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden zij de ideale oplossing voor bijvoorbeeld Canters waarvan de garantieperiode is verstreken. Wanneer reserveonderdelen van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen worden gevraagd, zijn FUSO Value Parts de juiste keuze.

 • INDIVIDUELE WENSEN.
  DE CANTER ACCESSOIRES.

  Originele FUSO accessoires voor de Canter bieden een groot aantal extra uitrustingsmogelijkheden voor nog meer comfort, nog meer veiligheid en nog meer rijplezier. Individueel en volledig volgens de wensen en eisen van de klant. Met name de originele accessoires en retrofit-oplossingen voor de Canter TF helpen het uiterlijk, het rijcomfort en de functionaliteit verder te verbeteren.