Sorry. We hebben niets gevonden.

  • DE FUSO WAARDE ONDERDELEN.
    KLAAR VOOR PRIJSBEWUSTZIJN.

    Beste prijs-prestatieverhouding

logo

GUNSTIGE PRIJZEN. DE FUSO WAARDE ONDERDELEN.

Met reserveonderdelen van FUSO Value Parts (FVP), FUSO’s tweede onderdelenmerk, krijgen klanten hoogwaardige originele producten met FUSO-garantie tegen aanzienlijk lagere prijzen. Dankzij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden zij de ideale oplossing voor bijvoorbeeld Canters waarvan de garantieperiode is verstreken. Wanneer reserveonderdelen van hoge kwaliteit nodig zijn tegen betaalbare prijzen, is FUSO Value Parts de juiste keuze.

FUSO Value Parts omvat een breed scala aan onderdeelnummers, voornamelijk voor Canter TB- en TD-modellen. Het assortiment omvat olie-, lucht- en brandstoffilters, ruitenwisserbladen, waterpompen, remmen, lampen en V-snaren. De huidige productlijn zal achtereenvolgens worden uitgebreid met extra onderdelen.

FUSO ondersteunt klanten met professionele service tijdens de inspectie van de Canter en selecteert professioneel de geschikte FUSO Value Parts. Alleen high-end apparatuur en systemen van FUSO worden gebruikt, en dankzij de naleving van alle normen is de veiligheid te allen tijde gegarandeerd.

In de catalogus staan alle beschikbare onderdelen. Klanten kunnen te allen tijde bij hun FUSO-dealer nadere informatie en assistentie krijgen.

EERSTE ADRES.
HET CANTER DEALER- EN WERKPLAATSNETWERK.

De FUSO Canter is een product van Daimler Truck AG en is verkrijgbaar in 32 Europese landen.
In heel Europa bieden meer dan 800 steunpunten van het Mercedes-Benz servicenetwerk advies,
verkoop, onderhoud en reparatie van alle aan de Canter gerelateerde diensten in de hoogste kwaliteit.

VERDERE INFORMATIE. MEER UIT DE CANTER.