Sorry. We hebben niets gevonden.

 • DE FUSO DIENSTEN.
  KLAAR VOOR INDIVIDUELE AANBIEDINGEN

  Financiering, leasing, verzekering, verhuur, gebruikte voertuige

logo

OVERTUIGEND AANBOD.
DE FUSO DIENSTEN.

 • GOEDE BUSINESS.
  FUSO FINANCIERING.

  De Daimler Truck Financial Services Group begrijpt de behoeften van zijn klanten en biedt voor de FUSO Canter interessante alternatieven voor contante aankoop. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer terecht voor uitgebreid advies over de verschillende financieringsproducten en het opstellen van een individuele offerte.

 • HALF HUREN.
  DE FUSO LEASING.

  Voor een voordelige aanschaf van een nieuwe FUSO Canter biedt de Daimler Truck Financial Services Group aantrekkelijke leaseoplossingen – perfect afgestemd op de eisen van de betreffende klant. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer leasingaanbiedingen op maat krijgen.

 • VOOR REDENEN.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.

FINANCIËLE DIENSTEN.

 • Daimler Truck Financial Services (DTFS) heeft meer dan 35 jaar ervaring met leasing in België.
 • Naargelang de behoeften van de klant kunnen wij 2 verschillende soorten leasing aanbieden. De ene is een Financial Lease en de andere is de Renting Pro formule.
 • Welke formule past het best? Uw officiële dealer informeert u graag over de verschillende mogelijkheden en kan een offerte op maat maken.

GEREGULEERD PROCES. DE TERUGNAME VAN FUSO AUTOWRAKKEN.

ATERUGNAME VAN AUTOWRAKKEN TOT 3,5 TON zGG

Sinds de inwerkingtreding van de ELV Act* hebben klanten de mogelijkheid om hun oude voertuig onder de volgende omstandigheden naar de fabrikant terug te brengen:

 • Het is een motorvoertuig tot 3,5 ton.
 • Alle essentiële onderdelen zoals de aandrijving (motor, versnellingsbak enz.), het chassis, de carrosserie, de katalysator of de elektronische regeleenheden zijn in het voertuig aanwezig.
 • Er is geen afval in het voertuig.
 • Het voertuig is of was geregistreerd in een land van de Europese Unie gedurende ten minste één maand vóór de buitenbedrijfstelling.
 • De registratiedocumenten worden samen met het voertuig overhandigd.

 

*Richtlijn autowrakken – EU-richtlijn 2000/53/EG regelt de demontage en recycling van motorvoertuigen binnen de Europese Unie. Het doel van de richtlijn is het verminderen van voertuigafval. Deze richtlijn verplicht de EU-lidstaten terugnamesystemen voor afgedankte voertuigen te organiseren. De richtlijn is in Duitsland ten uitvoer gelegd op 1 juli 2002, toen de verordening inzake autowrakken van kracht werd.

BEWIJS VAN GEBRUIK

Een zogenaamd certificaat van vernietiging is nodig om een afgedankt voertuig uit te schrijven. Dit certificaat van vernietiging bevestigt de correcte verwijdering van het voertuig. Dit certificaat van vernietiging mag alleen worden afgegeven door gecertificeerde demontagebedrijven, gecertificeerde en erkende inzamelpunten of door de fabrikant aangewezen inzamelpunten.

AFLOSSINGSCENTRA

Om het klanten gemakkelijk te maken zich van hun afgedankte voertuig te ontdoen, onderhoudt Daimler Truck AG een landelijk netwerk van inzamelpunten die het oude voertuig gratis terugnemen. De contractueel gebonden demontage-installaties zijn door onafhankelijke deskundigen gecertificeerd overeenkomstig de verordening betreffende autowrakken en voldoen aan alle wettelijke vereisten. Bovendien worden zij gecontroleerd en bewaakt volgens de kwaliteitscriteria van Daimler Truck AG.

Klanten die hun FUSO-auto kosteloos willen inleveren, kunnen contact opnemen met de verantwoordelijke exploitant van het terughaalnetwerk, Callparts Recycling GmbH, op 033233 70-911 (bereikbaar van ma t/m do van 8.00 tot 16.30 uur en vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur).

BEOORDELING

Eerst wordt het voertuig plichtsgetrouw afgetapt door alle bedrijfsvloeistoffen (bv. olie, remvloeistof) uit het voertuig te verwijderen en te recyclen. Vervolgens worden herbruikbare onderdelen en recycleerbare materialen gedemonteerd. Deze materialen, zoals glas, banden en grote plastic onderdelen, worden in afzonderlijke recyclingkanalen verwerkt. De resterende carrosserie wordt versnipperd, gescheiden in de verschillende fracties en deze worden vervolgens zoveel mogelijk teruggevoerd in de materiaalcyclus.

MILIEUBESCHERMING

Meer hergebruiken betekent minder weggooien. Milieubescherming is een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen van Daimler Truck AG. Dit betekent zuinig omgaan met natuurlijke hulpbronnen. Al tijdens de ontwikkeling van de voertuigen heeft een milieuvriendelijk en recyclingvriendelijk ontwerp een hoge prioriteit. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van ongemengde materialen voor bumpers en panelen aan de onderkant van de auto. Deze maken eenvoudige demontage en hoogwaardige materiaalrecycling mogelijk. Bovendien worden hernieuwbare grondstoffen zoals kokosvezels of sisal gebruikt. De voordelen liggen voor de hand: milieuvriendelijk en recycleerbaar. Daimler Truck AG verbindt zich er in haar milieurichtlijnen toe de milieuvriendelijkheid van haar producten voortdurend te verbeteren. Deze benchmark is de dagelijkse leidraad om de milieubalans van de voertuigen verder te optimaliseren.