Sorry. We hebben niets gevonden.

 • FUSO FINANCIERING.
  KLAAR VOOR ADVIES.

  Financieringsmodellen

logo

GOEDE BUSINESS. FUSO FINANCIERING.

 • STANDAARD FINANCIERING.

  HET ALTERNATIEF VOOR HET KOPEN IN CONTANTEN.

  Standaardfinanciering via de Daimler Truck Financial Services Group biedt aantrekkelijke voorwaarden en condities op basis van de specificaties van de klant. Het bedrag van de aanbetaling en de gewenste contractduur worden samen met de FUSO-dealer bepaald. Samen met de aankoopprijs van de nieuwe FUSO Canter bepalen deze twee factoren de hoogte van de maandelijkse termijnen. Wanneer de laatste termijn is betaald, wordt de FUSO Canter eigendom van de klant.

 • FINANCIERING IN LAATSTE TERMIJN.

  GEBRUIK UW FINANCIËLE ARMSLAG.

  Financiering op afbetaling biedt meer vrijheid dankzij lagere maandelijkse termijnen. De klant gaat in het financieringscontract akkoord met een hogere slottermijn, die hij aan het eind van het contract terugbetaalt. Tijdens de looptijd van het contract profiteren zij echter van lagere termijnen en krijgen zij dus meer financiële armslag.

 • PLUS3 FUNDING.

  FLEXIBILITEIT INDIVIDUEEL BEREKEND.

  Plus3 financiering biedt aan het einde van het contract de keuze uit drie opties hoe verder te gaan met de FUSO Canter.

  De klant beslist of hij

  • hun FUSO Canter houden na betaling van de laatste termijn,
  • een vervolgfinanciering nemen om de laatste termijn te betalen of
  • hun FUSO Canter tegen de gegarandeerde restwaarde inleveren ¹.
 • SEIZOENSGEBONDEN FINANCIERING.

  FINANCIEEL TE COMPENSEREN VOOR SEIZOENSGEBONDEN SCHOMMELINGEN.

  Veel industrieën zijn afhankelijk van het weer en de seizoenen. FUSO past zich daaraan aan: Bij financiering op basis van seizoensafbetaling is het contract gebaseerd op de orderportefeuille van de klant. Het bedrag van de maandelijkse termijnen wordt aangepast aan de gang van zaken. Dit betekent dat de klant in alle bestelsituaties liquide blijft en ook bij slecht weer de beste vooruitzichten heeft.

¹ De terugkeeroptie is gebaseerd op een aanvullende overeenkomst bij de Plus3-financieringsovereenkomst, die rechtstreeks tussen de klant en de dealer wordt gesloten. De daarin overeengekomen terugkoopvoorwaarden zijn hierop van toepassing.

 • VOOR REDENEN.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.

 • HALF HUREN.
  DE FUSO LEASING.

  Voor een voordelige aanschaf van een nieuwe FUSO Canter biedt de Daimler Truck Financial Services Group aantrekkelijke leaseoplossingen – perfect afgestemd op de eisen van de betreffende klant. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer leasingaanbiedingen op maat krijgen.