Sorry. We hebben niets gevonden.

 • FUSO LEASING.
  KLAAR VOOR KANSEN.

  Leasemodellen

logo

HALF HUREN. DE FUSO LEASING.

KLASSIEKE LEASING.

TIJDELIJK GEBRUIK.

Bij leasing betaalt de klant voor zijn FUSO Canter alleen wat hij daadwerkelijk gebruikt tijdens de overeengekomen contractduur en binnen het in het contract vastgelegde aantal kilometers. Dat loont dubbel: de voorwaarden bij de Daimler Truck Financial Services Group zijn aantrekkelijk en de leasetermijn is in de regel fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten als de FUSO Canter voor commerciële doeleinden wordt gebruikt. Aan het einde van het contract geeft de klant de FUSO Canter gewoon terug aan zijn dealer tegen de gegarandeerde restwaarde – en stapt desgewenst over op een nieuw model.

CHARTERWAY SERVICE LEASING.

LEASING EN SERVICE IN ÉÉN CONTRACT.

Spaar kapitaal en capaciteit met slechts één contract – CharterWay ServiceLeasing combineert de voordelen van twee producten, namelijk leasing en service. De maandelijkse termijnen dekken niet alleen het gebruik van het voertuig, maar ook de gewenste diensten. Voertuig, service en beheer van uw keuze inclusief GAP-bescherming – alles voor één vaste maandelijkse prijs. Zo kunnen klanten het essentiële deel van hun wagenparkkosten regelen en tegelijkertijd besparen.

GEMEENTELIJKE LEASING.

VOEDSELPARK OP MAAT.

Gemeentelijke begrotingen zijn vaak krap. Gemeentelijke leasing van de Daimler Truck Financial Services Group biedt daarom een succesvol alternatief voor aankoop. Voor welke taken de veelzijdige FUSO Canter ook wordt gebruikt, de klant betaalt alleen voor het gebruik van het leasevoertuig tijdens de looptijd van het contract. Met regelmatige vervanging van de voertuigen aan het einde van het contract kunnen gemeenten altijd vertrouwen op een wagenpark dat voldoet aan hun huidige eisen en is uitgerust met de nieuwste voertuigtechnologie.

GAP COVERAGE.

OPGENOMEN IN ALLE LEASINGPRODUCTEN.

De Daimler Truck Financial Services Group dekt het zogenaamde GAP-risico in geval van diefstal of economisch erkend total loss voor alle lease- en CharterWay ServiceLeasing-contracten zonder extra kosten voor haar klanten.

GAP verwijst naar het gat dat kan ontstaan tussen de afrekeningswaarde van het leasecontract en de terugbetaling van de verzekeringsuitkering indien de omniumverzekering aansprakelijk is. Dankzij de geïntegreerde tekortbescherming kunnen klanten op een ontspannen manier genieten van de voordelen van leasing.

 • VOOR REDENEN.
  DE FUSO VERZEKERING.

  De FUSO Canter overtuigt op het gebied van veiligheid. Maar het is nog altijd beter het zekere voor het onzekere te nemen. Met de vrachtwagenverzekering vertrouwen FUSO-klanten in ieder geval op een product waarvan de omvang van de voordelen ook overtuigend is. Productadvies en verkoop worden verzorgd door FUSO-dealers.

 • GOEDE BUSINESS.
  FUSO FINANCIERING.

  De Daimler Truck Financial Services Group begrijpt de behoeften van zijn klanten en biedt voor de FUSO Canter interessante alternatieven voor contante aankoop. Klanten kunnen bij hun FUSO-dealer terecht voor uitgebreid advies over de verschillende financieringsproducten en het opstellen van een individuele offerte.